Dutch Wedding Awards

 

Bewaren

De Dutch Wedding Awards belonen leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten.

Dé Nederlandse vakprijzen voor trouwspecialisten.

Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. Zij zorgen ervoor dat het hart van bruidspaar en gasten sneller gaat kloppen. De Nederlandse TrouwBranche Organisatie heeft het initiatief genomen om een vakprijs binnen de trouwbranche op te zetten. Sinds de eerste succesvolle editie in 2011, belonen de Dutch Wedding Awards de beste trouwleveranciers die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten. Daarnaast is de prijs in het leven geroepen om te laten zien wat een prachtig trouwtalent er in Nederland werkzaam is.

Alle deelnemers worden in diverse categorieën beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Hierbij wordt niet enkel beoordeeld op het product of de dienst, maar ook op de bedrijfsvoering. De deelnemers maken niet alleen kans om beloond te worden tot Beste Trouwleverancier van Nederland, maar ontvangen ook waardevolle feedback over hun bedrijf. De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens een speciale gala avond.

Deze vakprijs is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

STATISTIEKEN DUTCH WEDDING AWARDS 2016/2017

150+

INSCHRIJVINGEN

32

GENOMINEERDEN

10

WINNAARS

500

BEZOEKERS
TOP