Show programma

Het programma van de Dutch Wedding Awards uitreiking 2016/2017 zit boordevol show en entertainment. Graag presenteren wij u de artiesten en presentatoren van de avond.

Presentatoren

De presentatie van de avond is in handen van Pauline Suidgeest en Rens Merkelbach. Twee door de wol geverfde presentatoren, die allebei ook in de branche actief zijn als (zelfstandig) trouwambtenaar.

Pauline Suidgeest
Pauline-Suidgeest-presentator-trouwambtenaarPauline Suidgeest begon op 1 februari 2005 als eerste zelfstandige trouwambtenaar van Nederland. Zij ziet de ceremonie als het hart van de trouwdag en neemt graag de tijd om een onvergetelijk moment te creëren voor zowel het bruidspaar als de gasten. Haar ceremonies kenmerken zich door een liefdevolle en ontspannen sfeer, waarin ruimte is voor emoties en diepgang, maar waarin ook onbedaarlijk gelachen wordt. Pauline wordt vooral gevraagd door hoogopgeleide en/of ondernemende paren en beschikt over de gevoeligheid om ook lastige onderwerpen een waardige plek te geven. Haar vermogen om een ontspannen ceremonie te creëren is uitzonderlijk en biedt extra toegevoegde waarde voor internationale gezelschappen.

Rens Merkelbach
Rens-merkelbach-presentator-trouwambtenaar
Rens Merkelbach is een professionele presentator die de verschillende facetten van dit vak meer dan beheerst. Hij presenteert met passie en energie, inhoudelijke kennis en humor, charme en interactie. Rens is scherp en gedreven en door zijn jarenlange ervaring een zeer complete presentator. Als trouwambtenaar zorgt Rens voor een compleet, herkenbaar, op maat geschreven verhaal, waarbij humor een grote rol speelt maar ook de traan niet zal ontbreken. De mensen die er niet bij kunnen zijn zullen niet worden vergeten en het bruidspaar zal het stralende middelpunt zijn van hun eigen verhaal en ceremonie. "Als je samen de juiste weg bewandelt in de voorbereiding, is de uiteindelijk gekozen vorm van presenteren van ondergeschikt belang"

artiesten

Onze partner Artist & Planning presenteert de artiesten van de avond. In een jazzy club sfeer zullen zij het entertainment tijdens de show verzorgen.

Mariska van Kolck

Balearic Unplugged

MC Choral

Opera Familia

Saxofonist Tomas Delfgaauw

DJ Randy Santino

Pianist Rens de Ronde

The New Gospel Sensation

TOP