Q&A – veelgestelde vragen

Ja juist! Vaak kunnen zzp‘ers meer service verlenen aan bruidsparen doordat ze meer tijd beschikbaar stellen. Dit is een belangrijk onderdeel waarmee je onderscheidend kunt zijn en waarop gejureerd gaat worden.

Ieder bedrijf die twee opeenvolgende jaren winnaar is geworden, moet een jaar overslaan en zij zullen dus dit jaar niet mee doen. Overigens worden ieder jaar alle deelnemers door een nieuwe, onafhankelijke vakjury beoordeeld waardoor je altijd even veel kans maakt.

Iedereen die meedoet aan de Dutch Wedding Awards heeft evenveel kans. Bij de vakjury is niet bekend wie wel en wie niet is aangesloten bij de NTBO. Dit heeft dus geen enkele invloed op wie er genomineerd is en uiteindelijk de winnaar wordt van een Dutch Wedding Award.

Als u deelnemer bent en niet in het bezit van het Keurmerk Trouwen, dan krijgt u in de eerste ronde een juridische check. Een deel van uw inschrijfgeld is voor deze toetsing. Als u dus voor meerdere categorieën bent ingeschreven, hoeft u maar één keer de juridische check te doen en dus krijgt u hiervoor een korting op het inschrijfgeld.

Het prijsverschil zit in het feit dat NTBO leden met het Keurmerk Trouwen al getoetst zijn tijdens de screening van het keurmerk en dus de juridische al hebben behaald. NTBO leden zonder keurmerk en niet-leden zullen daarom eerst een juridische check krijgen en dit betreft een deel van uw inschrijfgeld. Daarnaast ontvangen NTBO leden een korting op het inschrijfgeld, als voordeel van hun lidmaatschap bij de NTBO.

Ja dit kan. Zodra u op verzenden klikt, bent u met de algemene voorwaarden akkoord gegaan en komt u bij de iDEAL pagina uit. Daar kunt op annuleren drukken. De inschrijving is dan binnen en u ontvangt dan los een factuur per mail.

Nee, de juridische check is ongeveer 1/3 deel van het totaal onderzoek wat we bij het Keurmerk Trouwen uitvoeren. Deelnemers die binnen drie maanden na de Dutch Wedding Awards de screening voor het Keurmerk Trouwen willen doen, krijgen een verkorte screening en betalen hiervoor ook minder. De screening voor het Keurmerk Trouwen kan echter alleen in combinatie met een lidmaatschap van de NTBO.

Nee, helaas niet. Winnaars van de Dutch Wedding Awards worden uitgeroepen tot de beste van Nederland. Vandaar dat een inschrijving bij de Nederlandse Kamer van Koophandel een vereiste is bij deelname.

Op dit moment kan dat niet, maar we zijn voornemens om te kijken of we volgend jaar ook de Belgische bedrijven mee kunnen laten doen.

De uitreiking op dinsdag 14 februari 2017 in de Midden Nederland Hallen te Barneveld, is een feestelijke gala avond. Om die reden stellen we als dresscode: gala.

Staat uw vraag hier niet tussen? Mail ons gerust via dwa@ntbo.nl.

TOP